Despre noi

Despre Nunta la Cort Magura Verde Bacau


Despre Nunta la Cort, Magura Verde Bacau

Aflat la 10 km de Bacau, pe serpentinele DN E574 Bacau-Brasov (Dn -11), departe de zgomotul orasului, situat in mijlocul naturii, cortul de evenimente Magura Verde imbina eleganta specifica nuntilor cu intimitatea unui loc retras, inconjurat de verdeata.
Fie ca este vorba despre o petrecere privata, o aniversare, o nunta de basm, un barbeque traditional, un cocktail in zilele calduroase ale verii, un botez elegant, o receptie, sau o cina de gala, echipa noastra este pregatita pentru a satisface cele mai exigente cerinte si a pune in practica cele mai inedite sau inovatoare idei.

Pe o piata de evenimente unde optiunile privind locatia sunt destul de variate, hotelul Magura Verde propune spatii neconventionale ce pot adauga originalitate. Una dintre misiunile noastre este aceea de a crea experiente noi care fac diferenta între locatiile noastre si cele din piata.
Iar pentru a reusi, ne-am concentrat în special pe calitatea serviciilor si pe atentia deosebita acordata tuturor detaliilor, având resursele necesare si disponibilitatea de a personaliza serviciile noastre oricarui tip de eveniment, conform cerintelor si asteptarilor oaspetilor nostri.