Botez

Botez la cort Bacău

Sală botez în Bacău

Salon pentru botez Bacău

Locaţie ideală pentru botez la Restaurant - Hotel Măgura Verde Bacău - Botez la cort Bacău - Salon botez Bacău - Sală botez în Bacău - Cort botez Bacău

Botez la cort în Bacău

Botezul este o ceremonie religioasă de o mare încărcătură emoțională pentru familia noului născut. Iar ca orice eveniment cu o semnificație deosebită, celebrarea trebuie făcută ca atare.

Cortul pentru botez oferă multă libertate în organizarea meselor, zonelor de interes, a spațiului, în general, pentru orice tip de eveniment.

Ești în aer liber, dar protejat și îți oferă o ambianță care te transpune într-un cadru de povești cu zâne, prinți și castele. Denota elegantă, prestanța și în același, timp este extrem de practic.

Venirea pe lume a unui copil transformă viața părinților într-un tărâm al speranței, al bucuriei, al împlinirii, fiind o filă importantă într-o poveste pe care o vor scrie împreună. Cortul de botez de la Măgura Verde Bacău are capacitatea necesară pentru găzduirea acestui eveniment alături de cei din familie.

Dacă ți-am trezit interesul și vrei să afli mai multe informații despre ce presupune organizarea botezului la cort, nu ezita să ne contactezi.

Sală botez în Bacău

Ai găsit locul unde lumea se adună pentru o petrecere tradițională românească. Botezul la Măgura Verde Bacău se lasă cu bucate alese, pe săturate, o masă bogată, unde mesenii sunt tratați boierește.

Locația este ideală, în natură, plină de verdeață, foarte aproape de orașul Bacău. Vă aşteptăm cu salon dedicat unde puteți organiza un botez de neuitat.

Fie că doreşti o petrecere mică sau una cu mulți invitați la Măgura Verde Bacău ai condițiile ideale pentru orice eveniment. Dacă ai în plan o temă pentru botez sau cauţi inspiraţie, unul dintre specialiștii noștri în organizarea de evenimente te va ajuta să organizezi o petrecere de neuitat.

La noi vei găsi meniuri clasice de botez, precum şi meniuri speciale şi exotice. Propunerile noastre sunt construite să fie pe placul tuturor mesenilor. De asemenea, te aşteptăm cu propriile sugestii, pentru că tu cunoşti cel mai bine invitaţii şi nevoile lor.

Salon botez în Bacău

Organizăm evenimente unice și speciale pentru clienții noștri. De la nunți și botezuri până la evenimente private, majorate și zile onomastice. Dețim un domeniu special conceput pentru relaxare și petrecere. Ne perfecționăm constant și încercăm să satisfacem fiecare cerință a clienților noștri.

Decideţi cum doriţi să sărbătoriţi botezul copilului: o masă extinsă cu cele mai apropiate rude, o petrecere la care să invitaţi şi câţiva prietenii sau vă gândiţi la o petrecere tematică, cu multă lume, cu un ring mare de dans la care invitaţii să petreacă până în zori. Indiferent de tipul de petrecere pe care o aveţi în plan, salonul și cortul de la Măgura Verde Bacău sunt perfecte pentru acest eveniment.

Pentru petrecerile cu invitați puşi pe distracţie, tematică, dans şi alte momente de divertismet cu siguranţă spațiile oferite de către noi sunt ideale pentru a marca aşa cum se cuvine evenimentul din viața dumneavoastră.

De ce Măgura Verde Bacău?

În funcție de ce vă doriți voi, noi avem flexibilitate și vă putem susține marele vostru eveniment cu o gamă diversificată de servicii pentru un botez de neuitat, așa că nu ezitați să ne contactați pentru o discuție deschisă privind organizarea în amănunt a evenimentului dorit.

Decorațiuni inedite

Iluminat profesional

Aer condiționat

Ring de dans

Spațiu artificii

Meniu diversificat

Mobilier elegant

Toalete igenizate

Parcare privată

Decor tematic

Locaţie ideală pentru botez

Bucuria depinde de voi și ține de noi să asigurăm scenariul perfect pentru cele mai reușite momente din viața dvs. Suntem lângă voi, pregătiți să aducem în lume frumuseţe şi bucurie.

  Hai să ne vedem!

  Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.

  x

  Get A Quote

   Hai să ne vedem!

   Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.