Nuntă

Nuntă la cort Bacău

Sală nunţi în Bacău

Salon pentru nunţi Bacău

Locaţie ideală pentru nuntă la Restaurant - Hotel Măgura Verde Bacău - Nuntă la cort Bacău - Salon nunţi Bacău - Sală nunţi în Bacău - Cort nunţi Bacău

Nuntă la cort în Bacău

La doar 10 km de centrul orașului Bacău la Măgura Verde, veți întâlni o echipă de organizatori de evenimente ce vă oferă pachetul ideal pentru o nuntă desăvârșită.

În inima pădurii cu un peisaj mirific și cu decorațiuni aparte nunta ta va fi un eveniment memorabil. Fie că dorești să organizezi nunta la interior sau la exterior la noi vei găsi locația perfectă. Salonul noastru oferă un spațiu sufient pentru desfășurarea nunții.

Suntem alături de tine pe tot parcursul evenimentului și te vom ajuta cu sfaturi pentru a lua cele mai bune decizii. Oferim servicii complete pentru clienții noștri, catering, decor și organizarea de ceremonii în aer liber până la festivități de divertisment.

Alături de locația unică în mijlocul naturii și caracterul modern al designului interior și exterior, noi venim în întâmpinarea voastră cei mai buni colaboratori pentru a putea organiza în detaliu fiecare aspect legat de nunta voastră.

Sală nunţi în Bacău

Nunta la cort permite cele mai sofisticate concepte deoarece corturile sunt cele mai versatile spații de evenimente și permit cea mai personalizată experiență a oaspeților. Cât despre stil și decor, limita e doar imaginația.

Grija ca o anumită sală nu este suficientă pentru numărul de invitați sau ca este mult prea mare dispare în cazul unui cort de nuntă. El poate fi dimensionat perfect pentru numărul de participanți.

La cortul de nunți Măgura Verde Bacău vei beneficia de instalații moderne de iluminat interior și exterior, dar și de sisteme de ventilație ce vor asigura confortul necesar invitaților dumneavoastră.

În cadrul locației noastre avem pregătit la exterior un spațiu de relaxare pentru invitații dumneavoastră unde se pot retrage pentru discutii in timpul petrecerii.

Lăsați-va imaginația să curgă și haideți să cream împreună o zi a voastră pe care o veți prețui toată viața.

Salon nunţi în Bacău

La saloanele pentru nunți Măgura Verde Bacău oferim oaspeților bucuria de a petrece momente de neuitat într-un mediu natural, înconjurati de frumusețea pădurii.

Cu o capacitate cuprinsă între 100 – 370 de persoane și locuri de parcare asigurate, salonul nostru de nunți combină în mod exceptional atmosfera elegantă, gastronomia remarcabilă și cel mai înalt standard de ospitalitate, pentru a crea cea mai frumoasă experiență pentru dumneavoastră și invitați.

Spațiu elegant, versatil, care poate fi adaptat gusturilor voastre, indiferent că preferați un stil mai nonconformist, modern sau clasic și elegant.

Nunta este un eveniment unic ce necesită atenție la detalii pentru ca aceasta să se deșfășoare frumos. Vizitează-ne si te vei convinge ca avem locația perfectă pentru evenimentul tău.

De ce Măgura Verde Bacău?

În funcție de ce vă doriți voi, noi avem flexibilitate și vă putem susține marele vostru eveniment cu o gamă diversificată de servicii pentru o nuntă de neuitat, așa că nu ezitați să ne contactați pentru o discuție deschisă privind organizarea în amănunt a evenimentului dorit.

Decorațiuni inedite

Iluminat profesional

Aer condiționat

Ring de dans

Spațiu artificii

Meniu diversificat

Mobilier elegant

Toalete igenizate

Parcare privată

Decor tematic

Locaţie ideală pentru nunta ta

Bucuria depinde de voi și ține de noi să asigurăm scenariul perfect pentru cele mai reușite momente din viața dvs. Suntem lângă voi, pregătiți să aducem în lume frumuseţe şi bucurie.

  Hai să ne vedem!

  Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.

  x

  Get A Quote

   Hai să ne vedem!

   Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.