Majorat

Majorat la cort Bacău

Sală majorat în Bacău

Salon pentru majorat Bacău

Locaţie ideală pentru majorat la Restaurant - Hotel Măgura Verde Bacău - Majorat la cort Bacău - Salon majorat Bacău - Sală majorat în Bacău - Cort majorat Bacău

Majorat la cort în Bacău

Majoratul reprezintă cel mai emoționant moment din viața ta, un moment care face trecerea de la copil la adult. Deși majoratul poate însemna ceva serios, ei bine de majorat trebuie să te distrezi și să te simți bine în compania celor dragi.

Ce poate fi mai frumos pentru o astfel de bucurie? Răspunsul la această întrebare este la noi. La un majorat contează foarte mult o petrecere de vis, un majorat de vis așa cum ți-ai dorit il poti organiza la noi.

Organizăm petreceri de majorat pentru tinerii adolescenți, departe de agitația din oraș într-un loc retras, unde îți poți organiza majoratul așa cum dorești alături de cei dragi.

Așadar, acest eveniment important din viața ta nu trebuie să fie lăsat neobservat ci trebuie să te concentrezi ca totul să iasă cât mai frumos și unic.

Sală majorat în Bacău

Se apropie ziua ta de naștere și dorești să o petreci sărbătorind alături de cei dragi? Ai găsit locația perfectă!

La Măgura Verde Bacău poți sărbători ziua onomastică alături de familie și prieteni într-un cadru intim și natural. Vă punem la dispoziție oferte personalizate în funcție de evenimentul pe care doriți să îl organizați.

Dispunem de salon pentru petreceri dar și de cortul de petreceri exterior pentru organizarea evenimentelor unice. Avem o capacitate cuprinsă între 100 – 370 de persoane.

Pentru că ne aflam într-un domeniu natural nu departe de oraș, ai posibilitatea de a oferi invitaților tăi un specatacol de artificii pentru marcarea evenimentului.

Salon majorat în Bacău

Pe langă aniversările de majorat sau zilele onomastice, în cadrul complexului Măgura Verde Bacău poți organiza o petrecere pentru marcarea momentelor speciale din viața ta precum: împlinirea anilor de căsătorie, câștigarea unui premiu, ocuparea unei funcții importante sau deschiderea unei noi afaceri.

Dacă nu te-ai gândit la un meniu sau la ce preparate să comanzi pentru petrecerea ta, nu e nici o problemă, echipa noastră îți oferă consiliere în alegerea meniului astfel încât să poți mulțumi pe toată lumea.

Ziua cu explozia de verde, soare și culori va crea o ambianță frumoasă pentru un party de zi energetic. Seara și noaptea crează un joc frumos de lumini și umbre, de mister și bucurie atât la exterior cât și la interior unde petecerea prinde avânt.

De ce Măgura Verde Bacău?

În funcție de ce vă doriți voi, noi avem flexibilitate și vă putem susține marele vostru eveniment cu o gamă diversificată de servicii pentru un majorat de neuitat, așa că nu ezitați să ne contactați pentru o discuție deschisă privind organizarea în amănunt a evenimentului dorit.

Decorațiuni inedite

Iluminat profesional

Aer condiționat

Ring de dans

Spațiu artificii

Meniu diversificat

Mobilier elegant

Toalete igenizate

Parcare privată

Decor tematic

Locaţie ideală pentru majorat

Bucuria depinde de voi și ține de noi să asigurăm scenariul perfect pentru cele mai reușite momente din viața dvs. Suntem lângă voi, pregătiți să aducem în lume frumuseţe şi bucurie.

  Hai să ne vedem!

  Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.

  x

  Get A Quote

   Hai să ne vedem!

   Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.