Despre noi

Măgura Verde Bacău

Situați la 10 km de Bacău, pe serpentinele DN E574 Bacău – Brașov (DN -11), departe de zgomotul orașului. Ne aflăm în mijlocul naturii, într-un peisaj de poveste.

Am pregătit pentru clienții noștri cortul de evenimente Măgura Verde ce îmbină eleganța specifică nunților cu intimitatea unui loc retras, înconjurat de verdeață.

Pe lângă cortul de evenimente dispunem și de o sala de evenimente cu un decor minunat, spațioasă și dotată corespunzător. Oferim servicii complete în organizarea evenimentelor dumneavoastră. Ne adaptăm serviciile în funcție de solicitarea clientului.

Anii de experiență ne-a ajutat să ne perfecționăm, astfel putem organiza evenimente de neiutat. Cadrul natural de care dispunem ne permite organizarea nunților în aer liber, ceremoniilor sau a altor festivități.

Centru de evenimente în Bacău

Organizăm evenimente pe toată perioada anului. Nunți la cort, nunți în sală de evenimente, botez la cort sau în sală de evenimente, majorate, petreceri corporate, petreceri private, petreceri tematice, ceremonii în aer liber, nunți în aer liber, botez în aer liber, festivități de premiere, festivități culturale, festivități sportive dar și alte evenimente la cerere.

Cort evenimente

Cortul nostru de evenimente din mijlocul naturii vă așteaptă pentru organizarea evenimentului dorit.

Sală evenimente

Doriți un cadru mai restrâns, vă punem la dispoziție sala de evenimente cu decoraţiuni minunate.

Cadru natural

Organizează starea civilă în natură alături de cei dragi într-un peisaj plin de verdeață, elegant și rafinat.

Personal calificat

Personalul nostru calificat va fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul evenimentului.

Meniu diversificat

Bucătarii noștri prepară meniuri diversificate și delicioase cu specific aparte.

Inovație

Ne reinventăm permanent și suntem deschiși pentru noi idei de organizare a evenimentelor.

Locaţie ideală pentru petrecerea ta

Bucuria depinde de voi și ține de noi să asigurăm scenariul perfect pentru cele mai reușite momente din viața dvs. Suntem lângă voi, pregătiți să aducem în lume frumuseţe şi bucurie.

  Hai să ne vedem!

  Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.

  x

  Get A Quote

   Hai să ne vedem!

   Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.