Cununie în aer liber

Nunţi in aer liber Bacău

Cununie în aer liber Bacău

Ceremonie în aer liber Bacău

Locaţie ideală pentru nunţi la Restaurant - Hotel Măgura Verde Bacău - Cununie în aer liber Bacău - Nunţi in aer liber Bacău - Ceremonie în aer liber Bacău

Ceremonie în aer liber

La Măgura Verde Bacău ai posibilitatea de a organiza evenimentul complet. Îți oferim șanșa de ați organiza starea civilă în cadrul locației noastre, într-un loc plin de verdeață și natură.

În locațiile de evenimente în aer liber Măgura Verde Bacău veți găsi o combinație specială între natura pură și confort. Pădure, spații gazonate generoase, saloane și spații construite special pentru evenimente.

Atunci când ne gândim la o nuntă în aer liber sau la o ceremonie ne imaginăm o pajiște frumoasă, mese frumos decorate, o rochie superbă, prietenii și familia zâmbind, muzica în surdină și ciripit de păsărele.

Toate aceste lucruri le vei întâlni în locația noastră dedicată evenimentelor precum: nuntă la cort, ceremonie în aer liber, stare civilă în aer liber și nuntă în aer liber.

Contactează-ne iar noi îți vom oferi cea mai bună soluție pentru organizarea evenimentului tău.

Nunţi in aer liber

Ai spus DA și urmează organizarea marelui eveniment? Atunci cu siguranță primul lucru de care vă veți ocupa este găsirea locației potrivite ce poate îndeplini toate dorințele dumneavoastră.

Dacă iubiți natura și ați visat mereu la desfășurarea nunții într-un peisaj de mirific, atunci puteți alege locații de nuntă în aer liber Măgura Verde Bacău.

Ceremonia în aer liber, nunta în aer liber si cununia în aer liber câștigă popularitate. La Măgura Verde Bacău ai posibilitatea de a organiza evenimentul în aer liber.

Punem la dispoziție spații special amenajate pentru desfășurarea cununiilor în aer liber. Mai mult dispunem și de saloane și săli spațioase pentru organizarea evenimentelor importante din viața dumneavoastră.

Vă așteptăm în locația noastră aflată la doar cateva minute de orașul Bacău și vă veți convinge de faptul că la noi confortul modern face casă bună cu liniștea deplină a pădurii, iar mirosul proaspăt al vegetației este decorul sublim al unei nunți în aer liber.

Cort nuntă în Bacău

Măgura Verde Bacău îți oferă servicii complete de organizare și desfășurare a evenimentelor unice din viață. Fie că dorești să organizezi nunta mult dorită sau un eveniment important din viață ta, noi îți oferim cele mai bune variante.

Cum ar fi să poți organiza toată nuntă într-un singur loc? DA! Acum se poate realiza acest lucru. La Măgura Verde Bacău poți să îți organizezi cununia civilă și chiar religioasă în cadru natural alături de cei dragi.

Peisajul și decorațiunile tematice exterioare te vor ajută în realizarea ședinței foto, iar pe seară te vei bucură alături de invitații tăi de o petrecere pe cinste în cadru salonului de nuntă Măgura Verde Bacău, sau a cortului de nuntă.

Te-ai hotărât? Te așteptăm în locația noastră pentru ați prezența cele mai bune variante pentru organizarea nunții tale. Experiența acumulată cu evenimentele realizatea de-a lungul anilor ne califică în ați oferi cele mai bune variante în alegerea salonului, dar și în pregătirea în amănunt a evenimentului dumneavoastră.

De ce Măgura Verde Bacău?

În funcție de ce vă doriți voi, noi avem flexibilitate și vă putem susține marele vostru eveniment cu o gamă diversificată de servicii pentru o nuntă de neuitat, așa că nu ezitați să ne contactați pentru o discuție deschisă privind organizarea în amănunt a evenimentului dorit.

Decorațiuni inedite

Iluminat profesional

Aer condiționat

Ring de dans

Spațiu artificii

Meniu diversificat

Mobilier elegant

Toalete igenizate

Parcare privată

Decor tematic

Locaţie ideală pentru nunta ta

Bucuria depinde de voi și ține de noi să asigurăm scenariul perfect pentru cele mai reușite momente din viața dvs. Suntem lângă voi, pregătiți să aducem în lume frumuseţe şi bucurie.

  Hai să ne vedem!

  Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.

  x

  Get A Quote

   Hai să ne vedem!

   Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.