Petreceri private

Petreceri la cort Bacău

Sală petreceri în Bacău

Salon pentru petreceri Bacău

Locaţie ideală pentru petreceri private la Restaurant - Hotel Măgura Verde Bacău - Petreceri la cort Bacău - Salon petreceri Bacău - Sală petreceri în Bacău - Cort petreceri Bacău

Petreceri la cort în Bacău

Situați la 10 km de Bacău, pe serpentinele DN E574 Bacău – Brașov (DN -11), departe de zgomotul orașului. Ne aflăm în mijlocul naturii, într-un peisaj de poveste.

Ne plac evenimentele memorabile! Acestea sunt rezultatul unei organizări până în cele mai mici detalii, experiență și echipă dedicată. Cu fiecare eveniment pe care îl organizăm, trăim alături de tine o nouă experiență și ne bucurăm de reușita acestuia.

Pe lângă profesionalismul echipei, știm cât de importantă este și locația pentru ca totul să se ridice la așteptările tale. Astfel, venim în întâmpinarea ta cu o sală pentru petreceri private și un cort spațios, dar și cu un cadru natural și liniștit.

În sezonul estival, distracția se mută în grădină, unde avem amenajat un cort special care să se încadreze perfect în tematica oricărui eveniment.

Sală petreceri în Bacău

Dacă îți dorești să organizezi în un eveniment privat în Bacău, am pregătit pentru tine locația perfectă, care să-ți permită o desfășurare a evenimentului mult așteptat.

O priveliște pe cinste poate să fie unul dintre elementele care să contureze atmosfera de poveste la evenimentul tău. Măgura Verde Bacău este o locație potrivită pentru o gamă largă de evenimente precum petrecerile private.

Pe lângă faptul că dimensiunea domeniului pus la dispoziție este una considerabilă, designul interior și exterior este unul pe măsura așteptărilor.

Dacă îți dorești să-ți petreci unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta aici, pune mâna pe telefon și contactează-ne.

Salon petreceri în Bacău

Indiferent dacă e un majorat, o întâlnire de afaceri, o prezentare, o reuniune sau o petrecere privată, noi suntem pregătiți să îți oferim un pachet personalizat, adaptat nevoilor tale, care să garanteze succesul evenimentului.

Poate te-ai logodit de curând și îți dorești o cununie civilă în aer liber cu o petrecere de seară elegantă sau aștepți un bebeluș și deja te gândești să îl creștinezi și să sărbătorești evenimentul cu cei apropiați în unul din saloanele noastre.

Pregătești reîntâlnirea de peste ani cu colegii de facultate și vă doriți să vă bucurați de revedere într-un spațiu sigur cu servicii de calitate. Oricare dintre aceste situații necesită o locație excelentă, atenție la detalii și o bună organizare.

Avem liber la evenimente de orice fel așa că haide să sărbătorim!

De ce Măgura Verde Bacău?

În funcție de ce vă doriți voi, noi avem flexibilitate și vă putem susține marele vostru eveniment cu o gamă diversificată de servicii pentru o petrecere de neuitat, așa că nu ezitați să ne contactați pentru o discuție deschisă privind organizarea în amănunt a evenimentului dorit.

Decorațiuni inedite

Iluminat profesional

Aer condiționat

Ring de dans

Spațiu artificii

Meniu diversificat

Mobilier elegant

Toalete igenizate

Parcare privată

Decor tematic

Locaţie ideală pentru petrecerea ta

Bucuria depinde de voi și ține de noi să asigurăm scenariul perfect pentru cele mai reușite momente din viața dvs. Suntem lângă voi, pregătiți să aducem în lume frumuseţe şi bucurie.

  Hai să ne vedem!

  Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.

  x

  Get A Quote

   Hai să ne vedem!

   Începem discuţia despre marele eveniment din viaţa ta? completează următorul formular şi te vom contacta în cel mai scurt timp.